Om mig

 
Välkommen till Elin Palmgrens kreativa värld!

Min kärlek för skapande har funnits så länge jag kan minnas. Att måla och rita är för mig en trygg zon där jag glömmer tid och rum.

Jag skapar både figurativ och abstrakt konst i olika traditionella medier såsom akryl och blyerts. I mina figurativa verk blandar jag realistiska och fantasifulla element och jag älskar konstens möjlighet att ge liv åt detaljer och drag som inte kan bevittnas i verkligheten. Det är bland annat huvudkonceptet bakom mina tecknade stjärntecken. På senare tid har jag dragit mig allt mer mot det abstrakta och jag älskar att helt och hållet hänge mig åt processen och låta penslarna och känslorna leda mig i skapandet.

Utöver konstnärskapet är ett av mina största intressen inredning vilket ger en unik infallsvinkel i mitt skapande. Inredningsintresset ger mig en naturlig strävan efter estetiskt tilltalande och lugna verk, som passar perfekt att sättas i ett hem eller en miljö att trivas i.


Vill du se mer av mitt skapande och följa med i livet bakom och vid sidan av konsten? Då är du hjärtligt välkommen att följa mig på sociala medier där jag delar med mig av både konst och inredningsinspiration (länk i hemsidans footer)!